De “Bedrijvige Bij” ligt officiëel aan de Lagedijk. Maar daar is geen parkeergelegenheid. Het pand heeft een parkeerterrein aan de andere kant: de Pinkstraat. Tegenover de Gamma.

Komend uit de richting Amsterdam/Zaandam (A10-A8); vanuit Purmerend (A7):
Volg de snelweg Beverwijk/Alkmaar (A8). Neem, vlak na de brug over de Zaan, de afslag Zaandijk/Koog a/d Zaan (afrit 2).
Voor het einde van de afslag houdt je rechts aan (Koog a/d Zaan), Kaarsenmakerstraat. Aan het eind van de straat rechtsaf de Pinkstraat in en na 50 m links, bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein op. De Gamma is dan net aan de rechterkant.
Vanaf het parkeerterrein bordjes Yoga Sonja Smit volgen.

Vanuit noordelijke richting:
Volg de Provinciale weg. Meteen onder het viaduct van de A8, linksaf richting Koog a/d Zaan de Verzetstraat in. Bij het eerste kruispunt linksaf weer onder het viaduct van de A8 door. Bij de Gamma aan de linkerhand, direkt rechts bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein op.
Vanaf het parkeerterrein bordjes Yoga Sonja Smit volgen.

Met de trein:
Uitstap halte station Zaanse Schans (voorheen Koog-Zaandijk). Uit het station loop je in oostelijke richting, door het tunneltje richting Stationsstraat, eerste straatje rechts, de Museumlaan in. Langs het Molenmuseum. Bij molen Het Pink gaat de straatnaam over in de Pinkstraat. Blijf rechtdoorlopen tot de Gamma aan de rechterhand. Links bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein op.
Vanaf het parkeerterrein bordjes Yoga Sonja Smit volgen.
Dit is vanaf het station 600 m.

Route plannen ?   klik hier